Mutacje barwne rozelli
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- walh
- Ptaki które hoduję: Ara ararauny
Ara macao
Ara chloroptera
Amazonka niebieskoczelna - Lokalizacja: Racibórz
Skąd wiesz że ta z awatarku o hybryda? Tak było napisane może tam skąd to masz , czy to twoje domniemanie?
To moje zdanie gdyz uwazam iz to nie jest mutacja a wynik prob i laczenia 2 osobnych gatunkow.
A co do wielkosci hybrydy znajomego to rzeczywiscie jest troszeczke wieksza...
[ Dodano: Czw Mar 27, 2008 15:17 ]
Dodaje strone internetową od tego goscia co przyslal mi mail z fotkami i trescia którą wkleilem na forum w celu wyjasnienia niejasności.
http://thierry.duliere.free.fr/rosella/index.htm
To moje zdanie gdyz uwazam iz to nie jest mutacja a wynik prob i laczenia 2 osobnych gatunkow.
A co do wielkosci hybrydy znajomego to rzeczywiscie jest troszeczke wieksza...
[ Dodano: Czw Mar 27, 2008 15:17 ]
Dodaje strone internetową od tego goscia co przyslal mi mail z fotkami i trescia którą wkleilem na forum w celu wyjasnienia niejasności.
http://thierry.duliere.free.fr/rosella/index.htm
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2008 15:22 przez walh, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiek007
- Ptaki które hoduję: papugi
Panie maciejqa : tak jak przypuszczałem on jest czerwony białoskrzydly pastel (opal dominujacy edged dilute ) .Mozna to ze zdjęcia wywnioskowac np.po żółtych piorkach na głowie .
Z czerwona samicą to bedzie dawał czerwone i czerwone bialoskrzydłe.
Dobra byłaby do niego czerwona pastelka ,bo o mojej samicy czerwonej pastelce bialoskrzydlej , ktora mam dla siebie to zapomnij
. Pozdrawiam
Z czerwona samicą to bedzie dawał czerwone i czerwone bialoskrzydłe.
Dobra byłaby do niego czerwona pastelka ,bo o mojej samicy czerwonej pastelce bialoskrzydlej , ktora mam dla siebie to zapomnij

- krzysiek007
- Ptaki które hoduję: papugi
- JC
- EKSPERT-HODOWCA
- Ptaki które hoduję: gołębie egzotyczne, papugi małe i srednie, zeberki
- Kontakt:
Paweł Pawłowski z Sokółki ma do sprzedania białoskrzydłe. Zamięścił dziś ogóoszenie na www.ptakiegzotyczne.net
Paweł to w tym roku gigant z odchowem fajnych rozell. Z tego co wiem to mam malo samic bo o tą moja tez mnie juz molestował.
Moim zdaniem czerwona bialoskrzydła pastelka lub szpalt na pastel bylaby najlepsza i o taka należy Go pytac . Sama białoskrzydła czy czerwona bialoskrzydła z tym samcem nie da tego pięknego efektu czerwonego bialoskrzydlego pastela , no i szanse na czerwonego bialoskrzydlego 2-faktorowego pastela . Pozdrawiam
Moim zdaniem czerwona bialoskrzydła pastelka lub szpalt na pastel bylaby najlepsza i o taka należy Go pytac . Sama białoskrzydła czy czerwona bialoskrzydła z tym samcem nie da tego pięknego efektu czerwonego bialoskrzydlego pastela , no i szanse na czerwonego bialoskrzydlego 2-faktorowego pastela . Pozdrawiam
-
- Ptaki które hoduję: barrabandy, nimf, nierozlączki, rozelle białolice,aleksy większe,wpf,rozelle królewskie,kozy
-
- Ptaki które hoduję: barrabandy, nimf, nierozlączki, rozelle białolice,aleksy większe,wpf,rozelle królewskie,kozy
-
-
mam pytanie odnośnie tej rozelli białolicej czrnej. Czy ona jest popularna
cz popularna jest ta czarna rozelka i ile ona kosztuje.
Połaczyłam oba posty
cz popularna jest ta czarna rozelka i ile ona kosztuje.
Połaczyłam oba posty
Ostatnio zmieniony sob sty 15, 2011 04:32 przez speedwayfan, łącznie zmieniany 1 raz.