papuga dla każdego
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
Anka
- Ptaki które hoduję: amazonka mączna
- Kontakt:
papuga dla każdego
Anka
zanim kupi sie papugę, dobrze jest poczytać i zapoznać się ze wszystkim, aby pózniej nie pisać, że nagle wykryto alergię....
zanim kupi sie papugę, dobrze jest poczytać i zapoznać się ze wszystkim, aby pózniej nie pisać, że nagle wykryto alergię....
- Boguśka
- -#moderator

- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
Nowy nabytek-byłam z koleżanką na wystawie kamieni szlachetnych i tam kupiła mi tą oto piekność która stoi na kamieniu szlachetnym odpowiednim dla mojego znaku zodiaku-jaspis.Zdjęcia nie najlepsze ponieważ odbija się światło
-
pysia34
Wczoraj otrzymałam piękny prezent świąteczny z Australii. Delikatna porcelanka w motywy papuzie.
- PawelHH
- Ptaki które hoduję: różne
- Kontakt:
http://www.birdjewelry.com/
Może którejś z tutejszych Pań na następnę święta gwiazdka coś z tej stronki przyniesie pod choinkę?
Naprawde świetne projekty
Może którejś z tutejszych Pań na następnę święta gwiazdka coś z tej stronki przyniesie pod choinkę?
Naprawde świetne projekty
-
pysia34
- misia458
- -#moderator

- Ptaki które hoduję: Rudosterki
- Kontakt:
Ten komplecik kupiłam na allegro za 20zł (w tym wysyłka)
Podstawki są z jakiegoś tam marmuru, a kilka dni temu kupiłam drewniane, ręcznie malowane 2 papugi- patyki do kwiatków. Jak do mnie dotrą to wstawię fotki
Podstawki są z jakiegoś tam marmuru, a kilka dni temu kupiłam drewniane, ręcznie malowane 2 papugi- patyki do kwiatków. Jak do mnie dotrą to wstawię fotki