Kupno papugi a inne zwierzęta
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
MOja też się nie wspinała, nie biegala bo była kaleką, ale jak ptak kiedyś z zaciekawieniem przysiadł przy niej - był to moment nie zdąrzyłam zareagować już miała ogon w pysku. Dobrze że wyrwała tylko 2 piórka ale co by się stało gdyby zlapała troszkę dalej ? Niestety fretka na czas wolności ptaka wędrowala do klatki z tym,że zawsze miala zakrytą górę klatki, aby nie złapala ptaka za nogę, gdyby sobie na niej usiadł, lub do innego pokoju.
Nie ma co wierzyć futrzakom, kiedyś odezwie się instynkt i po ptaku.
Nie ma co wierzyć futrzakom, kiedyś odezwie się instynkt i po ptaku.
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Oj chrum, chrum
13.04.2010 r pisałeś :
Następnego dnia tez pisałeś :
,,......... pomyślałem sobie, że przykro byłoby wrócić któregoś dnia do domu z pracy, znajdując śpiącą na fotelu fretkę z wypchanym brzuchem i resztkami piórek na pyszczku"
Teraz masz senegalkę i nadal dwie fretki .....
Zatem domniemam że jednak nie bedzie Ci przykro jeśli po powrocie z pracy znajdziesz ,,śpiącą na fotelu fretkę z wypchanym brzuchem i resztkami piórek na pyszczku"
skoro zdecydowałeś się na zakup mięska " dla fretek ..............

13.04.2010 r pisałeś :
chrum pisze:Ok, wszystko jasne. Dziękuję serdecznie za informacje (spokojnie, odpuszczę sobie ten zakup).
Następnego dnia tez pisałeś :
,,......... pomyślałem sobie, że przykro byłoby wrócić któregoś dnia do domu z pracy, znajdując śpiącą na fotelu fretkę z wypchanym brzuchem i resztkami piórek na pyszczku"
Teraz masz senegalkę i nadal dwie fretki .....
Zatem domniemam że jednak nie bedzie Ci przykro jeśli po powrocie z pracy znajdziesz ,,śpiącą na fotelu fretkę z wypchanym brzuchem i resztkami piórek na pyszczku"