Witam przedstawiam moje pierzasto-kłujące towarzystwo
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: lora wielka aleksandretty patagonki senegalki żako kakadu
jadowite odwszem mozna w polsce rzymac ale nei interesowałam się za bardzo tematem o ile dobrze pamietam trzeba miec zezwolenie coś w rodzaju kurateli policji chyba.Mój waż to dusiciel nie jest jadowita.Czy nie gryzga? nie wąż jak ma wylinki i słabo widzi potrafi zaatakować jaszczury nie gryzą .Nie boje się ich bo są fajne:) agamy sa bardzo kontaktowe i grzeczne lubia spacerować po pokoju i wszystko dotykać jęzorem.
-
- Ptaki które hoduję: lora wielka aleksandretty patagonki senegalki żako kakadu
Dawno nie pisałam na forum a teraz mam powód z duma i radością przedstawiam Wam moją nagrode w konkursie który odbył się na forum aviornis w którym to zajełam zaszczytne 1 miejsce.Sa to żadkie kurki seramy które są najmniejszymi kurkami o połowe mniejsze od liliputki. MOja parka to samczyk Wifonek i samiczka Lukrecja Rosolińska .Mieszkaja w wolierce dziś do mnie dojechały :)wyjątkowo kontaktowe i zainteresowane wszystkim .Kurki pochodzą z hodowli Jacka znanego jako Serama .
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
I tu się Krysiu zdziwisz, to samo mówiłem jak się dowiedziałem, że MisiekPapuga kangury do hodowli wprowadziłKrysia- pisze:A tak na poważnie, to szczere gratulacje i życzenia sporego przychówku . Już mnie nic pod Twoim dachem nie zaskoczy

A nagrody oczywiście gratuluję i życzę dalszych sukcesów (również, a może i przede wszystkim w totka;-) Wtedy będziesz mogła pomóc jeszcze większej liczbie ptaków i innych zwierząt:-) )
Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- pabloj
- Ptaki które hoduję: Aleksandretty
- Kontakt:
glizda177, to wesoło masz na podwórku 

"Ludzie stoją niżej od papug, niezależnie od wysokości żerdzi." :)
http://www.garnek.pl/pabloj/a
http://www.garnek.pl/pabloj/a