Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
JC pisze:Jestem ciekaw jak ta sprawa się zakończyi czy Ty nie zostaniesz głównym oskarżonym
Bardzo wazny jest też fakt, czy ptaki są obrączkowane.
Al pisze:Tylko nie rozumiem dlaczego nie naciskałeś o papiery, masz jego dane kontaktowe przecież sprzedającego w jego interesie jest aby sprawę tę załatwić
Lijo8 pisze:udałem się do urzędu, urzędnik rozłożył ręce -bez kwitów nie mogę-ale podją się mediacji, zadzwonił i znów ściema
Lijo8 pisze:na obrączki stałe za póżno zostają czipy jest do zrobienia ale co ze świadectwem pochodzenia jedno bez drugiego chyba nie może funkcjonować
oto właśnie otrzymałem odpowiedż od prokuratora. moją sprawę umożył potraktowana została jako niekożystne rozpożądzenie mieniem ale przeciwko handlarzowi kierują postępowanie.JC pisze:Jestem ciekaw jak ta sprawa się zakończyi czy Ty nie zostaniesz głównym oskarżonym
Bardzo wazny jest też fakt, czy ptaki są obrączkowane.
chika1979 pisze:jako prawowity właściciel tych ptaków czyli modrolotek czerwonoczelnych które są do dziś na mnie zarejestrowane też byłam wzywana na komisariat żeby złożyć wyjaśnienia w sprawie tych ptaków od pana z Białegostoku który zmówił je przez internet sprawa jest w toku na policji a ten pan te ptaki sprzedaje dalej bez papierów które to papiery są u mnie
podaje linka gdzie ptaki zostały wystawione do sprzedaży bez papierów a sprawa ciągle się toczy na policji na policji powiadomiono mnie ze ten pan się ze mną skontaktuje żeby te ptaki normalnie zarejestrować a on je sprzedał co wy na to chyba teraz ja to zgłoszę na policje bo ptaki dalej widnieją ze są u mnie
http://tablica.pl/oferta/modrolotka-cze ... 1EiO5.html
a to link gdzie ten pan te ptaki wiec jak je pan polubił jak ich pan już nie ma
chika1979 pisze:jako prawowity właściciel tych ptaków czyli modrolotek czerwonoczelnych które są do dziś na mnie zarejestrowane też byłam wzywana na komisariat żeby złożyć wyjaśnienia w sprawie tych ptaków od pana z Białegostoku który zmówił je przez internet sprawa jest w toku na policji a ten pan te ptaki sprzedaje dalej bez papierów które to papiery są u mnie
podaje linka gdzie ptaki zostały wystawione do sprzedaży bez papierów a sprawa ciągle się toczy na policji na policji powiadomiono mnie ze ten pan się ze mną skontaktuje żeby te ptaki normalnie zarejestrować a on je sprzedał co wy na to chyba teraz ja to zgłoszę na policje bo ptaki dalej widnieją ze są u mnie
http://tablica.pl/oferta/modrolotka-cze ... 1EiO5.html
a to link gdzie ten pan te ptaki wiec jak je pan polubił jak ich pan już nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość