Osoby, które mogą coś wnieść na ten temat proszę o pomoc innym userom.
W celu przybliżenia problemu postanowiłem opisać w kilku zdaniach sprawy, które również na innych forach napewno nieraz są poruszane, jednak ja nie chcę tego praktykować na tym forum dotąd, dopóki będę sobie sam radzil z tą sprawą (a jak narazie nie mam z tym żadnych problemów). Otóż od czasu włamania na naszą stronę oraz na forum korzystamy z profesjonalnego serwera na którym co godzinę robione jest archiwum w razie tego typu sytuacji, dodatkowo korzystamy z programu antywirusowego, który pomaga zabezpieczyć przed automatycznymi zniszczeniami. Utrzymanie serwera, oraz domeny kosztuje obecnie rocznie 470zł i jak wcześniej wspomniałem nie chcę stosować u nas żadnych opłat za korzystanie z forum. Chcę jedynie zgrania na forum oraz docenienia pracy Was wszystkich. Chcę również aby to forum było jednym z najlepszych źródeł informacji na temat papug, oraz pomocą dla innych osób hodujących lub opiekujących się papugami. W tej chwili mamy jeszcze dosyć miejsca w bazie danych i w najbliższym czasie napewno nie będzie żadnego problemu. Jeśli mógłbym o coś prosić, to tylko o powagę i wspólne chęci stworzenia czegoś naprawdę porządnego na skalę polski i nie tylko. Obecnie potrzebujemy jeszcze przynajmniej dwóch moderatorów. Osoby te mogą zgłaszać się do mnie na PW. Dodam tylko, że powinny to być osoby które nie będą szkodziły innym i potrafią być bezstronne oraz podchodzić do moderowania bez osobistych niechęci do innych użytkowników. Rozwijamy się dosyć szybko i przyznam że w bardzo dobrym kierunku. Oby tak dalej

Z przyjemnością wysłucham (przeczytam) uwag, spostrzeżeń i opinii na temat naszego forum pod powyższym postem.
Aha, jeśli jest ktoś zainteresowany, to potrzebuję osoby, która pomogłaby nam w zdobywaniu informacji oraz rozbudowie strony głównej na temat innych gatunków aleksandrett, a także zajęłaby się wymianą bannerów naszej strony.