masz racje Bogusiu to musi być fotomontaż ,ja też czuję że Wojtki zrobili nam psikusa ,chyba że przysięgną się nam klęcząc na kolanach i podnosząc prawą rękę, że to prawda ale żeby takie ogromne potwory pływały w jeziorze strach wypływać na środek
Kolejny udany weekend nad zalewem.Mam wieści,że chłopaki łowią jak szaleni -naszemu Wojtkowi udało się złapać nawet suma ,ale był mały więc musiał zwrócić mu wolność może podrośnie do wakacji Nasz admin złowił kolejne szczupaczki i postanowił zostać do jutra.Powietrze nad zalewem musi robić cuda bo WojtekZ na nic nie narzeka
Nie zawsze mów co myślisz,ale zawsze pomyśl co mówisz.
Grzegorz łapał na ''banana tygryska'' Jaxona. Wojtek na okonia''Exekutor'' Salmo. Grzesiu jest właśnie w drodze na Siemianówkę. Przed chwilą rozmawialiśmy przez telefon.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie. Pozdrawiam zawadzki112@poczta.onet.pl GG 7481455
Wojtek złapał wielkiego szczupaka 96cm ale na tą chwile musicie uwierzyć mi na słowo ponieważ mam problem z łączeniem telefonu z kompem Wojtek z Grzesiem super zaczeli weekend i mam nadzieje że to nie ostatnia sztuka jaką złapali na tym spotkaniu
Nie zawsze mów co myślisz,ale zawsze pomyśl co mówisz.
A to jest zdjęcie rybki. Jest to nowy rekord Wojtka. Teraz będzie pracował nad metrowcem. Dokładne pomiary będą przeprowadzone po spłynięciu. Dokładna waga to 5,95 kg.
Załączniki
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 15:54 przez SIEMIANÓWKA, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety to była ostatnia sztuka w ten weekend :( ja złapałem takiego maluszka troszkę ponad 50cm, a dzisiaj był niestety problem z pogodą :( metrowe fale nie pozwalały bardzo łowić. Mimo wszystko weekend się udał
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...