Filip rozrabiaka problem :(
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Rudosterka
Filip rozrabiaka problem :(
Mój Filip choć nie mam go długo chce cały czas spędzać ze mną czas to znaczy jak go wziełam do domu to akurat miałam wolne 4 dni a dziś idę do pracy i oczywiście wypuściłam go pobawiłam się z nim ale muszę się zebrać do pracy więc wsadziłam go do klatki i zabezpieczyłam jeszcze kłódką, lecz niestety Filip dał sobie radę jakoś uciec i przyleciał znowu do mnie na ramię jak temu zapobiec?
- fotorobart
- Ptaki które hoduję: Nic nie hoduję. Mam członków rodziny: Wacka i Kasię
- Kontakt:
otworzył kółdkę? schowaj kluczyk
pewnie wyszedł jakąś dziurą, moje w 10 minut wyczaiły jak wyjść z klatki między prętami
a było to jedne jedyne miejsce, w mojej klatce (Omega III), przez które się mogły przecisnąć

pewnie wyszedł jakąś dziurą, moje w 10 minut wyczaiły jak wyjść z klatki między prętami

a było to jedne jedyne miejsce, w mojej klatce (Omega III), przez które się mogły przecisnąć

-
- Ptaki które hoduję: Rudosterka
Nie no zwykła kłódka ale jakoś odparł drzwiczki czy coś i się wydostał .. :(
Czy taka klatka będzie dobra :
http://klatki.istore.pl/pl/klatka-origi ... biala.html ?
Czy taka klatka będzie dobra :
http://klatki.istore.pl/pl/klatka-origi ... biala.html ?
- eriopus
- Ptaki które hoduję: Primolius maracana 1.1
Pionites melaocephala 1.1
Cacatua alba 0.1 - Lokalizacja: Wałbrzych
Takie są wlaśnie ręcznie karmione rudosterki. Nie odstępują czlowieka na krok. Może warto za jakiś czas pomyśleć o drugiej rudosterce. Bedzie mu raźniej jak bedziesz wychodziła do pracy.
-
- Ptaki które hoduję: Rudosterka zielonolica
Rudosterki to największe pieszczochy urwisy brykusy zaczepiaki i przyjaciele....mój Pako to tez urwis spryciarz akrobata i ogromny calusnik. Kochane ptaszysko i super przyjaciel. Inteligentny i cwany i co ciekawe klatki tez specjalnie nie lubi za to kocha robić wszystko ze mną potrafi być cierpliwy i mimo ze nie mówi po ludzku to potrafi wszystko powiedzieć. Super rodzinny pupil polecam wszystkim.