Klatka i zabawki

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Nadia86
Ptaki które hoduję: modrolotki

Klatka i zabawki

Post autor: Nadia86 » ndz lip 19, 2009 14:18

Witam za 2 tyg bede posiadaczka parki tych kochanych papug ale mam pytanie jak ja mam im urzadzic klatke?? tzn czy to sa papuzki ktore lubia sie bawic hustac wspinac kombinowac itd czy spokojne bardziej?? bo nie wiem czy urzadzac im klatke dajac zabawki czy tylko jedna zabawke itd....prosilabym o doradzenie.

Awatar użytkownika
Boguśka
-#moderator
-#moderator
Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki

Post autor: Boguśka » ndz lip 19, 2009 22:20

Mam Kaśki krótko ale napewno nie są spokojne.Może pare pierwszych dni ,ale jak już się zadomowią to hulaj dusza... :mrgreen: Kaśki lubia się wspindrać więc musisz im zapewnić dużo drabinek,drzewek(zobacz w mojej galerii-jest klatka przygotowana dla kasiek)i co tam jeszcze przyjdzie Ci do głowy.Ja wszędzie czytałam ,że mało latają ale to nie prawda-przynajmniej moje słysze jak latają po klatce ,więc musisz je wypuszczać na loty tak jak inne papugi.(przygotuj pokój odpowiednio)Już na różne sposoby wieszałam hustawki i ciągle są na ziemi-za duży haczyk na którym wisi.Ty zrób tak by nie mogły zdjąć.Ogólnie uważam ,że czym więcej różnych zabawek tym lepiej :mrgreen:
Nie zawsze mów co myślisz,ale zawsze pomyśl co mówisz.

http://www.garnek.pl/gusiaxx/a

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Pozostałe tematy dotyczące Katarzynek”