psycholog
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna
Re: psycholog
Ja tylko przypomnę że to forum głównie o papugach a nie poradnia medycyny. Pytanie się osób , którzy kompletnie się na tym nie znają jest bez sensu. To tak jakby zapytać mnie co potrzeba żeby zbudować statek kosmiczny
- Gwiazdor445
- Ptaki które hoduję: Papugi
- Kontakt:
Kiedyś słyszałem o dobrym psychologu przyjmującym w Łodzi. Jeżeli chcecie mogę rozeznać temat, czy nadal przyjmuje.
nei ma chyba zbyt wielu specjalistów od zwierzaków niestety, ale można szukać behawiorysty
Skuteczne zabiegi ortopedyczne w Krakowie
- rurka_rozporka
- Ptaki które hoduję: jeszcze żadne
- Kontakt:
Czasami naprawdę nie wiadomo, jakie zrządzenia losu i przypadki potrafią odmienić czyjeś życie
-
- Ptaki które hoduję: Ptaki które hoduję: *
Masz rację, że forum o papugach to niekoniecznie najlepsze miejsce na takie pytania, choć czasami ludzie po prostu szukają wsparcia tam, gdzie czują się swobodnie. Niemniej jednak, specjalistyczne porady w sprawach zdrowotnych zawsze najlepiej uzyskać od odpowiednich ekspertów.