Rozella białolica
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Świergota Seledynowa, Nimfa, Aleksandretta obroźna
Rozella białolica
Witam mam pytanie czy Rozella białolica z Rubino mogą mieć potomstwo?
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Mogą, rubino to mutacja białolicej.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
- El.
- Ptaki które hoduję: Rozelle białolice, faliste, Świergotki Seledynowe, Nimfy, gołąbki diamentowe
To dziwne zachowanie mojej pary, samiec w nocy wysiaduje jajka, wydaje mi sie 100% samcem, moge nawet wrzucić fotki, samiczka w dzien siedzi cały czas aktualnie ma 3 jajka, natomiast w nocy zaobserwowałem ze samiec siedział w budce na jajkach, a samica siedziała na patyku przy otworze wejściowym budki
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
- El.
- Ptaki które hoduję: Rozelle białolice, faliste, Świergotki Seledynowe, Nimfy, gołąbki diamentowe
Moj samiec rozelli.. Czy ktoś miał taki przypadek? Ze samiec wysiadywal jajka i czynnie wpływał na przebieg wylęgu młodych?
- Załączniki
- El.
Witam, czy nie chciałby ktoś się wymienić na wymiane krwi. Posiadam młodego samczyka mutacji standardowej szpalta na mutacje rubino. Ptak na obrączce stałej, 2016r. Chętnie wymienie na mutacje lutino, obojętnie jaka płeć,ale rok 2016. Pozdrawiam :)