Rozella browna
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna
Rozella browna
Witam, choduje ktoś z was rozelle browna? Lub wie jaka jest cena za taką papugę?
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna
Tak, wiem. Tylko ciężko mi znaleźć informacje ile ona mniej więcej kosztuje. Z tego co czytałem jest trudna w rozmnożeniu. Jednak jej wygląd jest cudowny. Wydaje mi się , że może ona kosztować około 2000 euro za sztukę skoro rozelle białolice golden opalin kosztują po 1000 euro a są dużo bardziej powszechne chociaż i tak są rzadkie.
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
z tego co pamietam był udany wyleg chyba w 2017 r. w Polsce, ale ich własciciel chcial je sprzedać razem z rodzicami, ale forum nie dziala więc nic wiecej nie wiem
-
Pisałem parę dni temu do 2 hodowców rozelli żółtawych,ale póki co mi nie odpisali. W naszym kraju znalezienie ich hodowcy chyba graniczy z cudem