Dziób u falistej
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Dziób u falistej

Dzięki za podpowiedz. A czy to wystarczy ? Dolna cześć dzióbka wyglada na przerośnięta czy to może być od zmiany sepi. Kilka moesiecy temu zmieniłam sepie. Ta nowa kupiłam ze sklepu internetowego poprzednia była ze sklepu zoologicznego i była bardziej twarda
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Tutaj jest potrzebna korekta dzioba. Musi to zrobić wet. lub doświadczona osoba.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
sepia i tak jest zbyt miekka, tu jakiś kamien mineralny, gałezie do ogryzania , ale przedtem korekcja dolnej czesci dzioba
Umowilas sie z vetem . Dzisiaj mieliśmy wizyte niestety Pika serduszko nie wytrzymało zabiegu i odszedł 

Ze strachu . Vet powiedział ze nie poda gazu bo nie ma na to czasu. Teraz został Spike sam i nie wiem czy powinnam adoptować drugiej papużki żeby spike nie był sam ?
Witam
Minęło kilka dni jak moja papużka odeszła. Moja druga papużka została sama i strasznie piszczała jak by nawoływała ,wiec wczoraj postanowiłam adoptować drugą papużkę żeby nie czół się samotny. Trochę się martwię bo moja papużka ucieka od tej nowej a jak podchodzi za blisko to nawet zdarzy się ze ja dziobnie. Czy możecie mi proszę coś podpowiedzieć czy one się zaprzyjaźnią czy jest coś nie tak ? Czy musza być razem zamknięte czy mogę zostawiać otwarta klatkę żeby sobie wychodziły ? Dziękuje za porady
Minęło kilka dni jak moja papużka odeszła. Moja druga papużka została sama i strasznie piszczała jak by nawoływała ,wiec wczoraj postanowiłam adoptować drugą papużkę żeby nie czół się samotny. Trochę się martwię bo moja papużka ucieka od tej nowej a jak podchodzi za blisko to nawet zdarzy się ze ja dziobnie. Czy możecie mi proszę coś podpowiedzieć czy one się zaprzyjaźnią czy jest coś nie tak ? Czy musza być razem zamknięte czy mogę zostawiać otwarta klatkę żeby sobie wychodziły ? Dziękuje za porady
Już je rozdzieliłam. Dzięki za podpowiedz