Biszkopty
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Justkondzio
- Ptaki które hoduję: Papużka Falista Leptuś
Biszkopty
Kłaniam się. Stworzyłem ten post by zapytać o sprawdzone miejsce do zakupu biszkoptów dla mojego falistego przyjaciela. W papuziej TV padła informacja, że zawarty w nich cukier powinien być gronowy, a nie buraczany. Jednak nigdzie - ani w sklepach stacjonarnych ani w internetowych - nie mogę znaleźć biszkoptów z opisem jaki zawierają one cukier. Najczęściej producent pisze po prostu „cukier” - bez precyzowania jakiego pochodzenia.
I tak btw - jakie macie doświadczenia z biszkoptami? Papużki rzeczywiście je lubią? To dobry smakołyk do ćwiczeń i nauki?
I tak btw - jakie macie doświadczenia z biszkoptami? Papużki rzeczywiście je lubią? To dobry smakołyk do ćwiczeń i nauki?
A ja podepnę się pod pytanie, ale z innej strony. Macie przepisy na domowe ciastka dla papug? Szukałem ale w sumie nic konkretnego nie znalazłem.
- Justkondzio
Widziałem taką stronę na Facebooku o papugach... kuchnia papug czy jakoś tak, nie pamiętam nazwy. I tam byli pełno świetnych przepisów na najróżniejsze ciastka, smakołyki itp. itd.
Próbowałem szukać, ale nie ma takiej grupy 

- Justkondzio