O forum
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- peter 54
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta obrożna, Cockatiel czyli Nimfa
O forum
Pięknie, wzorowo wizualnie prowadzone. Jednak troszkę gubię się z tematami, cięzko coś odszukac lub wrócić do tematu który się wcześniej czytało. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia. I troszkę tu smutno. Jeszcze jedno , gdy chcę edytować swój post np: zrobię błędy w pisowni ---nie mogę tego zrobić. Coś nie działa. Pozdrawiam
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Przetestowałem Twoje uprawnienia (przypisałem Sobie identyczne jak masz Ty) i mogłem przez 10 minut edytować posty(sprawdzone w praktyce). Jeśli masz z tym problem (choć nie powinieneś mieć) to napisz mi na PW/e-mail więcej szczegółów 

Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Ogłoszeń nie ma, ponieważ jest włączony tryb serwisowy na portalu (dlatego często pisze "Nie można pobrać ogłoszeń"), poza tym ogłoszenia nie są przywrócone jeszcze na portalu(baza danych i owszem, jest, ale nie przywracałem jeszcze ogłoszeń, bo są pewne rzeczy poprawiane
) dlatego nie ma co pobrać, natomiast "Method getForumAdds" not found jest z powodu pewnych różnic w plikach (zamiennie z "Nie można było pobrać ogłoszeń").

Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Wiktor_1995
- Ptaki które hoduję: Nimfy
Gdy chcę wejść w dział Sklepy zoologiczne-giełdy-targowiska-hodowle wyskakuje mi komunikat: Nie masz uprawnień, aby przeglądać to forum.
Czy to jakiś błąd?
Czy to jakiś błąd?
Pozdrawiam Serdecznie, Wiktor
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Na pewno jest tam jakiś błąd. Wszedłem teraz w ten dział i zostałem przekierowany tutaj : http://www.papugi.pl/ads/ogloszenia.php
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- Wiktor_1995
- Ptaki które hoduję: Nimfy
-
- -#moderator
Wiktor_1995 pisze:Gdy chcę wejść w dział Sklepy zoologiczne-giełdy-targowiska-hodowle wyskakuje mi komunikat: Nie masz uprawnień, aby przeglądać to forum.
Czy to jakiś błąd?
Brak uprawnień to rzeczywiście niedopatrzenie, już poprawione.
WOJTEKZ pisze:Na pewno jest tam jakiś błąd. Wszedłem teraz w ten dział i zostałem przekierowany tutaj : http://www.papugi.pl/ads/ogloszenia.php
Nie jest to błąd, wcześniej były tam poddziały sprzedam, kupię, zamienię. Po powstaniu portalu dział został zamieniony w link do ogłoszeń na portalu.
coco39 pisze:U mnie po przeczytaniu tematu w "nieprzeczytane posty" temat przeczytany nie znika z listy. Czy u was też tak jest?
Wysłałem Ci PW.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
-
- -#moderator
Można dodać ogłoszenie będąc gościem (nie trzeba być zalogowanym), z tym, że zalogowany użytkownik ma możliwość zarządzania swoimi ogłoszeniami.
http://www.papugi.pl/ads/add.php
http://www.papugi.pl/ads/add.php
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
I u mnie występuje ten sam problem z logowaniem 

To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455