dar dobrych ludzi
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- misia458
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Rudosterki
- Kontakt:
dar dobrych ludzi
Adrian1, nie musisz się tak unosić.. Ja np. popierałam całą akcję (i popieram nadal) nie wiedząc czy będę miała jakiekolwiek pisklaki. Jak obiecałam, obdarowałam. Z pierwszego udanego lęgu, jeden maluszek został podarowany. Osoba która go dostała nie chwaliła się w temacie, odbyło się to bez rozgłosu.
-
- Ptaki które hoduję: Kakadu Alba - para
- Kontakt:
Ja sie unosze? Zle odbierasz mojego posta. Ja akcje nadal popieram jednak to chyba nic zlego ze chce jak najlepszy dom dla mojego jedynego w dodatku odratowanego pisklaka? Nie rozumiem w jakim celu przytoczony byl moj komentarz a nie np innych osob badz wszystkich ktorzy pisali i owego slowa nie dotrzymali.
- Ali70
- Ptaki które hoduję: nimfy,jedwabiste,kurki sebrytki srebrne
- Kontakt:
Witam.Oddam 2 koguciki sebrytki srebrnej.Ptaki są z maja 2014 roku
http://alegratka.pl/ogloszenie/sebrytka-srebrna-kogut-24758237.html.
obecnie nie wyglądają tak jak na zdjęciach robionych latem zeszłego roku,gdyż chodzą po błotku i ich upierzenie wygląda w opłakanym stanie
.Ptaki są zaobrączkowane.Odbiór osobisty lub wysyłka na Twój koszt.Ewentualnie jak masz nimfy białogłowe to mogę się wymienić za dopłatą.Pozdrawiam.
http://alegratka.pl/ogloszenie/sebrytka-srebrna-kogut-24758237.html.
obecnie nie wyglądają tak jak na zdjęciach robionych latem zeszłego roku,gdyż chodzą po błotku i ich upierzenie wygląda w opłakanym stanie

-
- Ptaki które hoduję: Rudosterka Zielonolica.
Ja z chęcią przygarnęłabym Amazonkę, gdy zobaczyłam ptaka na żywo urzekła mnie, a co najdziwniejsze mojego faceta tez, a na początku na papugi wgl krecil nosem. :D
Teraz sam jest szczęśliwy, ze mieszka z nami papug (nawet jak rano zdarza mu sie pokrzyczec) co mnie strasznie cieszy, bo ja od zawsze mialam ciagoty do papug, ogólnie od zawsze kochałam zwierzęta (od małego biegałam i dokarmiałam psy i koty 'ukradzioną' z domu szynką itp).:D
Moze i my doczekamy sie kiedys malych aleks (w tym roku dokoptujemy samczykowi partnerkę) i tez ktos sie zalapie na malca. : >
Akcja bez watpienia jest warta poparcia.
Teraz sam jest szczęśliwy, ze mieszka z nami papug (nawet jak rano zdarza mu sie pokrzyczec) co mnie strasznie cieszy, bo ja od zawsze mialam ciagoty do papug, ogólnie od zawsze kochałam zwierzęta (od małego biegałam i dokarmiałam psy i koty 'ukradzioną' z domu szynką itp).:D
Moze i my doczekamy sie kiedys malych aleks (w tym roku dokoptujemy samczykowi partnerkę) i tez ktos sie zalapie na malca. : >
Akcja bez watpienia jest warta poparcia.