samica dla 6letniego samca chińskiego

Ważnym czynnikiem jest prawidłowy dobór par lęgowych , warunki jakie stworzyliśmy ptakom oraz dużo cierpliwości ze strony hodowcy.

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Emily_Base
Ptaki które hoduję: Aleksa chińska

samica dla 6letniego samca chińskiego

Post autor: Emily_Base » pn mar 15, 2010 22:05

Hej, powoli przymierzam sie do kupna samicy dla mojego samca, Aleksy chińskiej, samiec ma 6 lat i zastanawiam sie czy nie bedzie problem dobrac mu dame. Jezeli ktos potrafi pomoc to z checia wyslucham, jestem z Wrocławia, jezeli ktos ma namiary na jakichs hodowcow w "okolicy" :-)

MisiekPapuga
Ptaki które hoduję: Rozelle, Aleksandretty, Ary, Kakadu, Rudosterki, i parę innych
Kontakt:

Post autor: MisiekPapuga » śr mar 17, 2010 14:52

Samica bankowa - miala robione dna.
www.CentrumHodowlane.pl oraz www.hodowlapapug.com - nowa odsłona strony - po przeczytaniu forum zapraszam również do mnie;)

Emily_Base

Post autor: Emily_Base » sob mar 27, 2010 19:55

No fajna tylko czy nie bedzie za mloda, o to sie boje. Z drugiej strony moj samiec to taka spokojna bojdusza ze moze i nie bedzie problemu zeby sie "dogadaly" :-)
.

Diana
Ptaki które hoduję:
Kontakt:

Post autor: Diana » ndz mar 28, 2010 18:13

Emily_Base :-) ja też miałam taką obawę gdy dokupiłam samice do senegalca już prawie 3.5 -letniego,okazało się ,wszelkie moje obawy nie były potrzebne ,paputy dogadywały się nieźle ,chociaż czasami zaczepki z obu stron istnieją i do tej pory, to muszę stwierdzić po raz kolejny, że mogłam to zrobić już wcześniej,teraz mogę obserwować ich zachowanie i powiem Ci, że często mnie pozytywnie zaskakują :-D

Emily_Base

Post autor: Emily_Base » śr kwie 28, 2010 00:56

poszukiwania zakonczone, samica kupiona :-) niebawem sie nia pochwale :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Hodowla i Rozmnażanie Aleksandrett-(psittacula)-”