PICIE
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: mam nimfe
PICIE
MOJA NIMFA- PIJE NAZMIENNIE WODĘ Z KRANU I PRZEGOTOWANĄ. JA KUPUJE DLA NAS LUDZI MINERALNĄ NIEGAZOWANĄ SMAKOWO-CYTRYNOWĄ, RAZ SPRÓBOWAŁA-POSMAKOWAŁO JEJ, CZY MOGĘ BEZ ŻADNYCH OBAW ZAMIAST ZWYKŁEJ WODY?
-
- Kimbo
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta Obrożna
To czy nam nie szkodzi to zobaczymy za 20 lat...
Również jestem zdania, że wystarczy woda, człowiekowi też wystarczy tylko woda by ugasić pragnienie. Woda smakowa jest wymysłem, chemicznym wymysłem.
Ps. I nie wydaje mi się, że porównanie, że nam nie szkodzi to papudze też. Widzę dużo odmienności w obydwu organizmach :)
Również jestem zdania, że wystarczy woda, człowiekowi też wystarczy tylko woda by ugasić pragnienie. Woda smakowa jest wymysłem, chemicznym wymysłem.
Ps. I nie wydaje mi się, że porównanie, że nam nie szkodzi to papudze też. Widzę dużo odmienności w obydwu organizmach :)
-
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
czubus1961, tu masz temat o wodzie do picia http://aleksandretta.pl/forum/viewtopic.php?t=1039 , proszę poczytać i wnioski wyciagnąć.
I nie pisz dużymi literami Pkt 11. Regulaminu Forum : Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz
I nie pisz dużymi literami Pkt 11. Regulaminu Forum : Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz