Propozycję kieruję zwłaszcza do Gerarda i Wojtka, z którymi wielokrotnie rozmawiałam o zielsku dla papug i wiem, że podają rozmaite, oraz że potrafią fotografować.
Zielsko, chwasty, kwiaty doniczkowe i siane w skrzynkach
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- rozi
- Ptaki które hoduję:
- Kontakt:
Zielsko, chwasty, kwiaty doniczkowe i siane w skrzynkach
Papugi (inne ptaki też) powinny i lubią jeść zieleniny. Jest wiele roślin, które możemy znaleźć podczas spaceru i sprawić radość zamkniętym w domu ptaszkom. Nie każdy wie, jakie rośliny można podawać, proponuję więc, aby w tym temacie wymienić je i zamieścić ich zdjęcia.
Propozycję kieruję zwłaszcza do Gerarda i Wojtka, z którymi wielokrotnie rozmawiałam o zielsku dla papug i wiem, że podają rozmaite, oraz że potrafią fotografować.

Ostatnio zmieniony śr maja 11, 2011 18:48 przez rozi, łącznie zmieniany 2 razy.
everybody's someone
- rozi
- Ptaki które hoduję:
- Kontakt:
Mniszek lekarski.
Można podawać również umyty korzeń, możemy też zbierać i suszyć korzenie i podawać pod taką postacią w okresie zimowym.
(zdjęcie: Wojtek)
UWAGA!!! Miszek bywa mylony z trującym mleczem, ktorego opis i zdjęcie znajduje się tu: http://www.aleksandretta.pl/forum/viewt ... =5461#5461
Można podawać również umyty korzeń, możemy też zbierać i suszyć korzenie i podawać pod taką postacią w okresie zimowym.
(zdjęcie: Wojtek)
UWAGA!!! Miszek bywa mylony z trującym mleczem, ktorego opis i zdjęcie znajduje się tu: http://www.aleksandretta.pl/forum/viewt ... =5461#5461
Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2007 10:42 przez rozi, łącznie zmieniany 3 razy.
everybody's someone