Zbita jest już konstrukcja z płyt meblowych o wymiarach około 66/85/40, także jeszcze daleka droga do finału

Pierwszym problemem jest światło, a konkretniej jego wybór, żeby było jak najlepsze. Znalazłem artykuł poświęcony temu problemowi, ale się w tym gubię:-)
Czy dobrze kombinuję, że najlepsze są światła o barwie zimnej, zbliżone do wartości 5500K ?
Gdzie znaleźć takie żarówki? Jutro wybieramy się do Castoramy i myślę, że może tam coś znajdziemy tylko nie wiem czego dokładnie szukać, jaka moc będzie odpowiednia do klatki o takich wymiarach.
Kolejna sprawa to budki lęgowe. Wiem, że do lęgów to jeszcze daleka droga, ale chcę już teraz zrobić/kupić budki i je zamontować. Czy coś takiego
jest dobrym rozwiązaniem?
Ostatnie jak na razie pytanie, pośrednio związane z tematem i głównie do bywalców łódzkiej giełdy.
Wybieram się tam, zeby poszukać odpowiednich frontów i w związku z tym, ile kosztuje wejście na giełdę i parking? Chodzi o ceny za 2 osoby, bo wiem, że kiedyś liczba wchodzących miała wpływ na cenę.
Myślę, ze na razie to wszystkie wątpliwości, najważniejsze są te lampy, bo chciałbym je może już kupić jutro w tej Castoramie

Dziękuję za pomoc!