dodam ze sporo beda na zewnatrz
WYMIARY TO SZER 58 WYS 140.5 DŁUGOŚĆ 71

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Ja nie mówię, że nie będziesz miał maluchów. Chodzi o zapewnienie tym maluchom i ich rodzicom odpowiednich warunków i przestrzeni.łukaszra pisze:czytalem gdzies jakis post ze w mniejszej i to sporo ktos zrobil domek legowy az na drzwiczkach bo sie nie miescil w srodku i tez mial maluchy :) to juz sam nie wiem
essex1 pisze:Kup dwie takie same klatki,one się dobrze łączą,będziesz miał ponad 140 cm,to już człkiem nieżle,a w przyszłości napewno będziesz potrzebował dwie to rozkręcisz na jakiś czas.
łukaszra pisze:essex1 pisze:Kup dwie takie same klatki,one się dobrze łączą,będziesz miał ponad 140 cm,to już człkiem nieżle,a w przyszłości napewno będziesz potrzebował dwie to rozkręcisz na jakiś czas.
to najsampierw przesune dwa akwaria i wtedy dobuduje kawal sciany i wtedy 2 wejda haha
nie no bez zartow wiecej nie wejdzie wiec to raczej ostateczna wersja :)
pabloj pisze:glizda177, nie jest trochę przymała dla wielkich? ja teraz robię (może trochę mozolnie ale to wina zaopatrzenia) klatkę dla aleks właśnie - wygląda to mniej więcej tak
[url=http://x.garnek.pl/ga2014/71ac782e5494ca11821198a2/11821198.jpg]Obrazek[/url]
będzie podzielona na 3 części w poziomie i naprawdę można zrobić ładną i sporą klatkę za niewielkie pieniądze jeśli się tylko chce i ma trochę czasu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości