Po co ci 5-6 letnie ptaki skoro nie będziesz ich rozmnażac
Jeśli kupisz 5-6 letniego dzikusa to już raczej mozesz zapomnieć o "przerobieniu" go na pupila
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

bartuś pisze:Dzięki bardzo, z tego wynika, że jeszcze będę musiał poczekac zanim wogóle się dowiem czy mój Lucuś to samiec czy samica bo ma dopiero 6 miesiecy. A gdybym posłał kilka fotek to czy bedziecie mogli na ich podstawie procentowo określic czy to samiec czy samiczka ?

Takk więc teraz zostało mi tylko zrobienie klatki, a kilka projektów tu na forum znalazłem. Bardzo podoba mi się klatka jaką zrobił Bryan. Jednak mam pytanie bo zrobił On zdjęcia dwóch różnych klatek. Jedna wyższa druga szersza, która byłaby odpowiedniejsza? Na to co wyczytałem to chyba lepsza ta szersza.
I tu właśnie potrzebuję Waszej pomocy kochani! Poczytałam już sporo z tego co tu piszecie ale chciałabym waszej opini na temat ewentualnego wieku Ola(może można to jakoś rozpoznać po upierzeniu itd?)postaram się załączyć fotkę jak obczaję jak to się robi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości