Forum po remoncie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- coco39
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
Re: Forum po remoncie
Michał powiedz dlaczego po remoncie forum moja skrzynka jest zapełniana mailami z forum odnośnie temaatów w których coś się dzieje przedtem tego nie było
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Arek, sprawdź tak: moje konto--> Ustawienia witryny --> Domyślne ustawienia pisania. Tam powinna być opcja "Informuj o odpowiedziach". Jeśli przy tej opcji masz zaznaczone "Tak", zmień na "Nie". Listę tematów, które "obserwujesz" znajdziesz tak: Moje konto--> Obserwowane . Tam masz listę wszystkich tematów, o których wysyła email jeśli pojawi Ci się odpowiedź i możesz je też stamtąd usunąć
.
Poza tym-nadal Cie wylogowywuje? W jakich okolicznościach się to dzieje? U mnie ta opcja na razie działa.
Co do listy-parę pozycji dodałem, parę już udało mi się skreślić:-)
Krysiu, będą także Twoje ikonki z gadu, ale to trochę później
Pysia-funkcja której Ci brakuje również się pojawi.
Grzegorz-ktoś musi
Gdybym nie musiał się martwić o to jak działa (i jak kiepsko to poprawić) i robić tylko po to, żeby było to myślę, że szło by duuuużo szybciej 

Poza tym-nadal Cie wylogowywuje? W jakich okolicznościach się to dzieje? U mnie ta opcja na razie działa.
Co do listy-parę pozycji dodałem, parę już udało mi się skreślić:-)
Krysiu, będą także Twoje ikonki z gadu, ale to trochę później

Pysia-funkcja której Ci brakuje również się pojawi.
Grzegorz-ktoś musi

Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Z uwagi na dodatkowe dyskusje zamykamy dział targowiska. Ogłoszenia dostępne będą wyłącznie na papugi.pl i tam proszę o ich umieszczanie.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Pierwsza wiadomość wysłana za pomocą TapaTalk na forum aleksy;-) Uroczyście też oświadczam, że JESTEŚMY PIERWSZYM W POLSCE(A BYĆ MOŻE I NA ŚWIECIE) FORUM O PAPUZIEJ TEMATYCE KTÓRE MA TĘ OPCJĘ
Możecie go używać na urządzeniach z Androidem, iOSem i Windows Phone. 
Możliwość wygaszania tematów dodana(na razie opcja dostępna tylko dla administratorów, później być może zostanie udostępniona w wybranych działach),
Wyszukiwanie użytkowników poprawione(możecie wyszukiwać ich po pierwszej literce, początkowym członie nazwy lub po całym nicku)-to akurat dla wszystkich
Możliwość dodawania bannerów (i reklam-ale myślę, że Grzegorz postara się, aby te reklamy, jeśli się pojawią, nie były nachalne
) i parę innych rzeczy nie widocznych gołym okiem:-)
Edit: Kliknięcie w nick w temacie spowoduje, że pojawi się on w wiadomości jako pogrubiony i z kolorem(nie będę się rozpisywał, sami możecie przetestować jak to działa
).
Tzw szybka odpowiedź została rozbudowana
Możliwość cytowania selektywnego (zaznaczenie kawałka tekstu i kliknięcie w
powoduje zacytowanie zaznaczonego tekstu. Ikonkę na zielono pokoloruje w późniejszym terminie.
A teraz idę spać, bo za siedem trzecia jest:-P

Możliwość wygaszania tematów dodana(na razie opcja dostępna tylko dla administratorów, później być może zostanie udostępniona w wybranych działach),
Wyszukiwanie użytkowników poprawione(możecie wyszukiwać ich po pierwszej literce, początkowym członie nazwy lub po całym nicku)-to akurat dla wszystkich

Możliwość dodawania bannerów (i reklam-ale myślę, że Grzegorz postara się, aby te reklamy, jeśli się pojawią, nie były nachalne

Edit: Kliknięcie w nick w temacie spowoduje, że pojawi się on w wiadomości jako pogrubiony i z kolorem(nie będę się rozpisywał, sami możecie przetestować jak to działa

Tzw szybka odpowiedź została rozbudowana
Możliwość cytowania selektywnego (zaznaczenie kawałka tekstu i kliknięcie w

A teraz idę spać, bo za siedem trzecia jest:-P
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
To bomba dla osób mobilnych, a ich coraz więcej:-) Gratuluję!:)
- Grzegorz
- -#Administrator
- Kontakt:
Powoli wraca stary porządek;)
-
- Ptaki które hoduję: duże papugi
- Kontakt:
Taka mała drobniutka uwaga :) nie żeby się czepiać ale jakoś razi... "oznacz wszystkie fora jako przeczytane"
chyba powinno być oznacz wszystkie posty jako przeczytane. No i nadal u mnie nie ma opcji podglądu ostatniego chociaż postu najeżdżając na temat a to fajna i wygodna opcja :)
chyba powinno być oznacz wszystkie posty jako przeczytane. No i nadal u mnie nie ma opcji podglądu ostatniego chociaż postu najeżdżając na temat a to fajna i wygodna opcja :)
- Grzegorz
- -#Administrator
- Kontakt:
Spokojnie:-) to tylko trwają prace...
-
- -#moderator
pysia34 pisze:Taka mała drobniutka uwaga :) nie żeby się czepiać ale jakoś razi... "oznacz wszystkie fora jako przeczytane"
chyba powinno być oznacz wszystkie posty jako przeczytane.
To akurat po prostu zależy od tłumaczenia, jak będę miał chwile to poprawię:-)
Mi też tego brakuje, także będziepysia34 pisze:No i nadal u mnie nie ma opcji podglądu ostatniego chociaż postu najeżdżając na temat a to fajna i wygodna opcja :)

Lector pisze:Coś się nagłówek rozjechał - FF.
Grzegorz pisze:Spokojnie:-) to tylko trwają prace...
I to nie ja popsułem

Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Ten tekst widać na dwóch kolorach , i to jest bardzo męczące dla oczu, poprawcie to na jeden kolor, bo część tekstujest na kolorze zielonyma i na białym
''Możesz tworzyć nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Możesz usuwać swoje posty
Możesz dodawać załączniki''
''Możesz tworzyć nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Możesz usuwać swoje posty
Możesz dodawać załączniki''
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Kontakt:
Teraz jest już dobrze.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- Grzegorz
- -#Administrator
- Kontakt:
Odwiedziłeś forum w trakcie modernizacji;-) teraz co jakiś czas tak może być, więc się nie przejmuj;-)
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Kontakt:
W związku z wielką modernizacją Forum oraz wszelkimi zmianami co się wiąże z utrudnieniami oraz masą problemów w wykonywaniu swoich obowiązków przez Administrację Forum. Założyciel Forum powinien zafundować całemu sztabowi Administracyjnemy tok darmowych szkoleń. Proponuję zorganizować tygodniowe szkolenie na Siemianówce, połączone z egzaminem. Całkowity koszt takiego szkolenia pokrywa założyciel.

Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- wojtek
- EKSPERT-HODOWCA
- Ptaki które hoduję: Senegalki
- Kontakt:
WOJTEKZ pisze:Proponuję zorganizować tygodniowe szkolenie na Siemianówce, połączone z egzaminem.
O to to i malowaniem sufitu, bez tego nic nie będzie.

Jeśli nie pomagasz to nie przeszkadzaj.
-
- -#moderator
Wojtek, zapomniales wspomniec o zapewnionym wyzywieniu, zimnych napojach, imprezie integracyjnej i pozegnalnej itd:-P
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.