Pióra papug
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Nie hoduję obecnie żadnych ptaków
Pióra papug
Witam,
nie do końca jestem pewien czy post nadaje się do tego działu, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Jestem jeszcze zielony w tych sprawach, ale chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość gdzieś dostać/kupić pióra papug, czy jest to w ogóle legalne ?
Gdyby ktoś znał i mógł podać jakieś namiary, byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
nie do końca jestem pewien czy post nadaje się do tego działu, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Jestem jeszcze zielony w tych sprawach, ale chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość gdzieś dostać/kupić pióra papug, czy jest to w ogóle legalne ?
Gdyby ktoś znał i mógł podać jakieś namiary, byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
A po co ci pióra?
-
Cześć,
pewien znajomy ma 18-stke i interesuje się papugami, chcielibyśmy mu zrobić własnoręczny prezent z wykorzystaniem piór.
Pozdrawiam
pewien znajomy ma 18-stke i interesuje się papugami, chcielibyśmy mu zrobić własnoręczny prezent z wykorzystaniem piór.
Pozdrawiam
Ambitnie :D a co to ma byc? :)
-
Myślę, że nic wielkiego nie stworzymy, ewentualnie jakiś pióropusz, dlatego w sumie przydały by się pióra ar. Dowiedziałem się też po ile takie pióra chodzą, to się aż zdziwiłem :)