Różowopierśne a drut 0.9mm
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Rozelle białolice,świergotki seledynowe,modrolotki czerwonoczelne, nimfy, failste ,nierozłączki czerwonoczelne
Różowopierśne a drut 0.9mm
Witam, Postanowiłem powiększyć swoją hodowle o nowy gatunek mianowicie o Aleksy Różane zbudowałem odpowiednia wolierke na parke tych pieknych papug jednak z braku posiadania odpowiednoi grubej siatki użyłem pochopnie siatki 13x13x0.9mm ocynkowanej pokrytej dodatkową pcv. Moje pytanie czy mogę zaryzykowac i dać rożane do woliery z taka siatką czy mija się to z sensem ? Dziękuje za odpiwedzi Pozdrawiam
-
- Ptaki które hoduję: nimfy, gołąbki diamentowe
Zatrucia cynkiem u papug to b. poważna sprawa. https://www.beautyofbirds.com/buildingacage.html
-
- Ptaki które hoduję: Rozelle białolice,świergotki seledynowe,modrolotki czerwonoczelne, nimfy, failste ,nierozłączki czerwonoczelne
Siatka pokryta jest dodatkowo materiałem pcv, nigdy u swoich papug nie zauważyłem , żeby jakoś super szkodził im ocynk ale dziękuje za informacje napewno wezne to pod uwage :D
- coco39
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
Materiał PCV zostanie jako pierwszy obrany i na 100 % trafi do organizmu ptaków .Marek parrots pisze: ↑wt maja 05, 2020 10:40Siatka pokryta jest dodatkowo materiałem pcv, nigdy u swoich papug nie zauważyłem , żeby jakoś super szkodził im ocynk ale dziękuje za informacje napewno wezne to pod uwage :D
Zawczasu wymień siatkę na dobrej jakości .