Problem.
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Problem.
Witam. Moje faliste dobrały się w pary i zaczęły składać jajka. Jedna parka czyli samiec niebieski oraz samica lutino mają 3 jajka a 4 wyrzuciła bo pekniete było. Druga myślałem ze nie będzie z niej parki a dzisiaj zdechł mi samiec i została sama wiec wyciagnołem budkę i się okazało ze było jajkoi niechcący je stłukłem. Teraz mój problem polega na tym że nie wiem czy dokupić samca czy ona sama będzie składać jeszcze jajka co 42 godziny.
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Najlepszym rozwiązaniem będzie szybkie dokupienie samca.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Tak jak powiedziałeś tak zrobiłem. Kupiłem do samicy standard samca standard i jak narazie to ona mu aby po głowie dziobem drapie. A druga parka ma 4 jajka i dzisiaj prześwietlałem i wszystkie mają zalążek w srodku. Widac zółtą plamke i bardzo duzo czerwonych zyłek. PS. Czy ma ktoś na zbyciu samice przepiórki chińskiej?