Forum po remoncie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Forum po remoncie
Dla osób intensywnie korzystających z forum lub boxa tymczasowe rozwiązanie przygotowałem pod adresem: http://www.aleksandretta.pl/phpbb3 . Nie ma tam plików załączników(więc informacja że post zawiera załącznik będzie, ale nie będzie go widać), ale box działa bez problemu. Jest to rozwiązanie tymczasowe, także nie martwcie się:-)
Wojtek, ogłoszenia promowe to trochę inna sprawa.
Wojtek, ogłoszenia promowe to trochę inna sprawa.
Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- sqrczybyk
- Ptaki które hoduję: Żako Kongijskie, Kakadu żółtolica
- Kontakt:
Aby zobaczyć ogłoszenia na forum i stronce z ogłoszeniami musiałem wyłączyć Adblock Plus,ale to zrozumiałe 
Natomiast od 6 dni na IE zauważyłem ww "buga". W domu korzystam na dwóch komputerach z Mozilli na której to forum chodzi płynnie i nie zauważyłem żadnych nieścisłości.

Natomiast od 6 dni na IE zauważyłem ww "buga". W domu korzystam na dwóch komputerach z Mozilli na której to forum chodzi płynnie i nie zauważyłem żadnych nieścisłości.
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
pysia, da się i wbrew pozorom nie zapomniałem o tym (bo domyślam się, że chodzi Ci o podgląd pierwszego i ostatniego postu po najechaniu myszką na temat), ale po wprowadzeniu tego roi się od błędów, powoli i stopniowo je usuwam i poprawiam, jak uda mi się wszystkie (a przynajmniej tak, żeby nie przeszkadzały one w użytkowaniu) wyeliminować to włączę to na forum i zobaczysz efekty :)
Bogusia-możesz podesłać mi screen? Tutaj, na PW czy email?
Arek, Wojtek-sprawdźcie PW.
Bogusia-możesz podesłać mi screen? Tutaj, na PW czy email?
Arek, Wojtek-sprawdźcie PW.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
-
- -#moderator
Osoby, które miały problem z chatem pod IE - możecie sprawdzić czy problemy nadal występują?
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Jak na razie to u mnie jest ok.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Będą naprawione w weekend
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Po ostatnich zmianach coś jest nie tak.
Na pocztę mejlową nie przychodzą powiadomienia w tematach, w których się zabierało głos.
To jest nie możliwe by od 3 stycznia nikt nowy się nie zarejestrował a upłynęło 21 dni.
Co jest grane ?
Na pocztę mejlową nie przychodzą powiadomienia w tematach, w których się zabierało głos.
To jest nie możliwe by od 3 stycznia nikt nowy się nie zarejestrował a upłynęło 21 dni.
Co jest grane ?
-
- -#moderator
Problem z nieprzychodzącymi mailami rozwiązany, wszystko powinno być już ok.
Co do nowych użytkowników - owszem, rejestrowali się, ale nie aktywowali swoich kont właśnie przez problem z meilami. Wszystkie konta na obecną chwilę są już aktywne.
W razie czego dawaj znać :)
Co do nowych użytkowników - owszem, rejestrowali się, ale nie aktywowali swoich kont właśnie przez problem z meilami. Wszystkie konta na obecną chwilę są już aktywne.
W razie czego dawaj znać :)
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Rozalka:)
- Ptaki które hoduję: Lilianki, rudosterka zielonolica
Mam pytanie czy nadal aleksa jest na tapatalk? Dzisiaj z ciekawości testuję jak działa ta aplikacja i nie mogę Was tam znaleśćGoldAngelo pisze: ↑sob lip 13, 2013 22:34Pierwsza wiadomość wysłana za pomocą TapaTalk na forum aleksy;-) Uroczyście też oświadczam, że JESTEŚMY PIERWSZYM W POLSCE(A BYĆ MOŻE I NA ŚWIECIE) FORUM O PAPUZIEJ TEMATYCE KTÓRE MA TĘ OPCJĘMożecie go używać na urządzeniach z Androidem, iOSem i Windows Phone.

- Rozalka:)
- Ptaki które hoduję: Lilianki, rudosterka zielonolica
Wracając do powyższego postu - widziałam, że dzisiaj ktoś napisał posty z Tapatalku
Z wrażenia kolejny raz sprawdzałam, i wraz nie mogę znaleźć Aleksandretty... to mało istotna sprawa ale skoro mam tą aplikację i widzę, że ktoś wysyła stamtąd posty, to mnie trochę irytuje wchodzenie w przeglądarkę na telefonie skoro jest szybsza metoda

Nie wiedziałem gdzie o tym napisać więc piszę tu. Coś jest nie tak z obsługą tapatalk.
W aplikacji nie da się odnaleźć forum.
Po wpisaniu w google "aleksandretta forum" pojawia mi się opcja otwarcia w aplikacji. Później przez jakiś czas (1 dzień?) jest wszystko ok po czym forum znika z apki. Za każdym razem czynność powtarzam.
Ktoś coś wie czemu tak?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
W aplikacji nie da się odnaleźć forum.
Po wpisaniu w google "aleksandretta forum" pojawia mi się opcja otwarcia w aplikacji. Później przez jakiś czas (1 dzień?) jest wszystko ok po czym forum znika z apki. Za każdym razem czynność powtarzam.
Ktoś coś wie czemu tak?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
-
- -#moderator
Cześć. Sorki, że tak późno. Sprawdzę, co jest nie tak z tapatalkiem i postaram się to poprawić.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
-
- -#moderator
Myśle, ze Tapatalk powinien już działać. Potestujcie i dajcie mi znać. W razie czego będę szukał dalej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.