Samczyk ma 2 lata i jest mutacji ,,Szek'' Jest on moim kochanym dzikuskiem

Samiczka ma 1.5 lat i jest mutacji ,,Perłowej'' Jest ona Dostojna i uwielbia pieknie wygladac doslowinie jak kobiety, nie jest juz tak dzika jak samczyk ale jedynie na co pozwala to siedzenie mi na ramieniu.
Parka Pierwszy raz legowaly u mnie kiedy smaica skonczyla 1 rok, wszystko zaczelo sie dobrze od zalotow samca,kopulacji i siedzenia w budce, paru dniach zagladajac do budki zobaczylem jedno jajko, potem drugie i trzecie, uchowaly sie dwa pisklaki ktore recznie dokarmialem papuzki byly bardzo oswojone, jeden z nich zaostal u mnie uwielbia siedziec na palcu przytulac sie
Teraz papugi znowu leguja wszystko jest ok, samica teraz siedzi w budce i ja w raz z samczykiem czekamy na jajka, dieta jest dobra 2 razy w tyg owoce, 3 razy warzywa, i 2 razy jajka, papuzki maja staky dostep do sepi,Jesli jest ktos chetny UWAGA PODKRESLAM Recznie DOKARMIANEGO ptaszka to prosze dzwonic na numer 666 309 341mieszkam w województwie dolnoslaskim, nie dalego Rawicza. Papuzki sa 2 razy dziennie karmione przeze mnie mieszanka do odchwou pisklat Versel Laga, reszte przez rodzicow, nie wiem czy beda mlode ale narazie czekam na jajeczka bede imformowal jak bedzie sie cos dzialo pozdrawiam <3